Víctor Sada

Víctor Sada és un jugador de tall eminentment defensiu, malgrat que en les darreres temporades ha millorat notablement la seva direcció de joc i la seva visió a l’hora d’assistir els companys. La seva intensitat defensiva, però, el situa entre els millors recuperadors de la Lliga ACB. En les dues temporades que ha estat al CB Girona, Sada ha recuperat més d’una pilota per partit.

Nom i cognoms
Víctor Sada Remisa

Posició camp
Base

Lloc de naixement
Badalona (Barcelona)

Data de naixement
08/03/1984

Pes
93 Kg

Alçada
192 cm

Temporada 2003/04
El 16 d’octubre de l’any 2003 Víctor Sada, després de deu anys jugant en les categories inferiors del club blaugrana, va debutar amb el primer equip a les ordres del tècnic Svetislav Pesic.

Temporada 2004/05
La temporada 2004/05 el paper de Víctor Sada va ser més notori. El començament de la temporada va ser potent, amb la consecució de la Supercopa ACB. Tot i que el base assumia la seva posició jeràrquica dins de l’equip, la feina va ser notable. Víctor va participar en 21 partits de l’ACB i en 13 de l’Eurolliga.

Temporada 2005/2006
En l’equip blaugrana, però, el badaloní va trobar dificultats per consolidar-se en un equip ple de grans jugadors, fet que el va obligar a canviar de plantilla la temporada següent.

Temporada 2008/09
Aquests dos anys amb la disciplina gironina van fer que el badaloní formés part dels plans de Joan Creus i Xavi Pascual. Víctor Sada va tornar al Barça després de firmar un contracte per quatre temporades. La bona tasca defensiva de Sada el van convertir de seguida en un dels homes indispensables del quadre blaugrana. Dins l’equip s’ha convertit en el sisè més valorat i en un jugador que, en assistències i pilotes recuperades, s’ha situat dins dels quinze millors de l’ACB.

Temporada 2009/10
Malgrat que el seu protagonisme a la pista es va veure reduït pel fet que l’equip tenia tres bases, Víctor Sada va saber ser important en els moments cabdals de la temporada i quan l’equip més ho necessitava. El seu major èxit va ser la brillant actuació a la final de l’Eurolliga. Davant l’Olympiacòs, Sada va anotar set punts i va repartir tres assistències, a banda de col·laborar en tasques defensives. El millor del cas, però, és que Sada no va jugar ni un sol minut la semifinal davant el CSKA. El seu entrenador, però, li va dir un cop acabat el partit que el volia mentalitzat per la final. I així va ser. Sada va donar una lliçó de joc en equip i va ser una de les claus del folgat triomf a la final.

Deja un comentario