Marcelinho Huertas

Jugador amb caràcter i capacitat de lideratge, ràpid, explosiu i capaç de fer aixecar la gent dels seus seients amb jugades espectaculars, Huertas ha assolit amb el pas dels anys la maduresa ideal que el va dur al FC Barcelona Regal. Això i la seva voluntat per venir al nostre club van ser claus.

Nom i cognom
Marcelinho Huertas

Dorsal
9

Lloc de naixament
Sao Paulo

Data de naixement
25/05/1983

Alçada
190cm

Trajectòria

Temporada 2004/05
Va arribar a la Penya amb 21 anys. El Joventut va ser la seva primera experiència a Catalunya i a la Lliga ACB. Va començar a enlluernar l’Olímpic de Badalona amb les seves actuacions i el seu primer any va ser el millor any de Marcelinho en els tres que s’hi va estar a la Penya. En 17 minuts de mitjana va anotar 7 punts i va repartir dues as

sistències per partit. Pel que fa a títols, va aconseguir la FIBA Cup.

Temporada 2004/05
Va arribar a la Penya amb 21 anys. El Joventut va ser la seva primera experiència a Catalunya i a la Lliga ACB. Va començar a enlluernar l’Olímpic de Badalona amb les seves actuacions i el seu primer any va ser el millor any de Marcelinho en els tres que s’hi va estar a la Penya. En 17 minuts de mitjana va anotar 7 punts i va repartir dues assistències per partit. Pel que fa a títols, va aconseguir la FIBA Cup.

Temporada 2006/07
En la seva tercera temporada a l’ACB Marcelinho Huertas va veure com els seus minuts van baixar, 14 de mitjana, i que els punts també: 5 punts per partit. Tot i així la temporada del Joventut i de Huertas va ser més que bona, ja que van arribar al cinquè partit de les semifinals de la Lliga ACB, on van perdre davant del Reial Madrid.

Temporada 2009/10
En la seva etapa a Vitòria és on el base va gaudir de més presència i on va assolir el seu grau de maduresa ideal. En la primera temporada, va ser una peça clau en la consecució del títol de Lliga en la final ACB davant el Barça. El curs 2009/10, Huertas va jugar un total de 37 partits (27 de fase regular i 10 de play-off), amb mitjanes de 8,5 punts i 4,9 assistències.

Temporada 2010/11
En el seu segon any amb Dusko Ivanovic va jugar un total de 39 partits, amb 9,9 punts i 5,9 assistències de mitjana. A l’Eurolliga, Marcelinho va disputar un total de 20 partits (10,3 punts i 5,5 assistències) en la temporada 2010/11 sent escollit, per jugadors, entrenadors, mitjans i públic general, el millor base de la Lliga ACB.

 

 

Deja un comentario